De Wensput maakt wensen waar.

Hoe ultiem kan een wens zijn?
Als boodschappen doen je hobby is, maar er veelal geen geld is om lekker te shoppen, dan kan dàt een ultieme wens worden. De wensput die al enige tijd binnen Laurens van zorglocatie naar zorglocatie reist is in Laurens Maasveld neergestreken.
Doel van de wensput is om ultieme wensen uit te laten komen en de ambitie van het wensputteam is om alle wensen die ultiem zijn te realiseren. Met hulp van het Sint Laurens Fonds, het RCOAK en heel veel gesponsorde wensen, kunnen en mogen we mensen gelukkig maken.

Nu is mw. W.  dus dol op boodschapjes doen bij haar in de buurt in de supermarkt en op de markt. De oogst die dan mee naar Maasveld gaat is een pakje koekjes of iets anders. Toen mw W. een wensmunt voorgelegd kreeg waarop zij haar ultieme wens kon opschrijven, toen wenste zij een grote tas met boodschappen en samen naar de winkel gaan. Een lieve eenvoudige wens waaraan natuurlijk gehoor gegeven wordt.

Vrijwilliger Tonny nam de uitdaging met een aan en bezorgde de wenser een grote gezellig gebloemde tas met allerlei lekkernijen. Blij dat ze ermee was. Ze nodigde de vrijwilligster meteen uit voor een heerlijk kopje koffie en toen deze voorstelde om aansluitend te gaan winkelen, hoefde dàt niet meer. De dames bespraken op het terras van de zorginstelling de dagelijkse dingen, de wereldproblematiek en hoe mooi het leven kan zijn in een zorginstelling. Het werd een gezellige ochtend met een rijkelijk gevulde boodschappen tas, goed gezelschap, goede kop koffie en tot slot een bezoek aan die mooie kamer van mw W. waar ze zo heerlijk thuis is. Een gelukkige glimlach stond op het gezicht van mw W. toen vrijwilligster Tonny na een tijdje afscheid van haar nam.

De alleréérste wens van Maasveld is in vervulling gegaan…. En er volgen er nog velen want bijna alle bewoners van Maasveld hebben een ultieme wens in de wensput gedeponeerd.

Help mee! Steun een project!