Diergaarde wens vervuld. Dank u, Blijdorp!

Rotterdam Blijdorp|Door weer en wind ging ze toch op pad, geflankeerd door Thea en John. Deze twee wensputvrijwilligers zorgden, op mevrouw Rietvelds verjaardag, dat haar ultieme wens vervuld werd. Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp had ze namelijk als ultieme wens op haar wensmunt gezet. Na de lunch vertrokken ze met het openbaar vervoer naar Blijdorp. Een fikse wandeling voor mevrouw en haar begeleiders… Maar met een kopje koffie en een stuk taart tussendoor was het toch zeer feestelijk en bijzonder. Lieve mensen van Blijdorp, dank voor deze onvergetelijke dag!

Vroeger ging ze vaker naar de dierentuin, maar het was er de laatste jaren niet meer van gekomen. Diergaarde Blijdorp had mevrouw uitgenodigd om nog één keer een bezoekje te brengen. We, het wensputteam en mevrouw Rietveld, bedanken Blijdorp voor hun bijdrage aan een geweldige middag!

Mevrouw Rietveld is alleen, geen man en geen kinderen. Op haar verjaardag maken de medewerkers van Laurens Delfshaven er altijd wel iets bijzonders van. Echter met de steeds beperktere middelen wordt het steeds lastiger om leuke uitstapjes te verzorgen. Daarom was deze wensvervulling helemaal belangrijk om dat op de verjaardag van mevrouw Rietveld te vervullen. Mocht u nu zelf een idee hebben waarmee bewoners van de Laurens locaties een plezier gedaan kan worden. Aarzel niet en neem contact met ons op… wensput@laurens.nl of 06 29592619

 

Help mee! Steun een project!