Dirk Kuyt vervult een vriendendienst...

Dirk Kuyt  en Mick Thepass

Een ultieme wens ging in vervulling. Marieke van Gilst, de vrijwilligers coördinator/wensput partner/activiteitenbegeleider in één heeft alles wat ze kon bijdragen gedaan om Mick Thepass een heel gelukkig mens te maken. Met hulp van het Wensput team, de stichting www.eenvriendendienst.nl en studenten van Erasmus University College Charity Committee kwam de wens van Mick Thepass geheel in vervulling. 

Vandaag was de uitreiking van het lang gekoesterde shirt van Feijenoord met handtekening van Dirk Kuyt. Dignus was erbij.. Ze bracht het ingelijste pronkstuk voor de kamer van Mick naar Barendrecht. Voorafgaand aan deze uitreiking was het bezoek aan het 1ste team van Feijenoord op Varkenoord. Daar maakte de topper en aanvoerder van het zo succesvolle Feijenoord even tijd om een praatje te maken en om de handtekening te zetten op het Rood Wit van Rotterdam Feijenoord. De foto's spreken voor zich... 

Met dank aan de Dirk Kuyt Foundation, de Edwin van der Sar Foundation, www.eenvriendendienst.nl, EUC en Laurens en het Wensput Team.

Help mee! Steun een project!