ITDonations waardeert Dignus

Weggooien is zonde. Daarom doneert Laurens de opbrengst van oude computers, printers, GSM’s, PDA’s en smartphones via ITDonations aan een goed doel. ITDonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van oude IT apparatuur. Dit doen zij kosteloos voor Laurens en daarbij zetten zij de ingeleverde apparatuur om in waarde.
ITDonations doneert dit keer de waarde aan Dignus!

Dignus zal de zo ontvangen gelden toevoegen aan de fondsen ontvangen voor het project “Koor Con Amor” en aan een project dat een vervolg is van het project "Oma, vertel 's", “Oma vertel’s in de wijk”. In dit project gaan studenten de verhalen van ouderen in de wijk optekenen, waar zij dat eerder deden met de verhalen van ouderen, die wonen in een zorginstelling.
Zo worden de ouderen uit hun isolement gehaald, en wordt er een brug geslagen over generaties heen, en worden de verhalen en herinneringen "voor de eeuwigheid bewaard" in de op basis daarvan door Marjolein Meijers geschreven liedjes en verhalen, die resulteren in een theatervoorstelling.

 

Help mee! Steun een project!