Lionel Richie wens vervuld dankzij hulp van MKB !

Hoe leuk is het om binnen 3 dagen een ultieme speciale wens te vervullen?
Dankzij Frits van Elten van In2Waste (www.in2waste.nl) kwam het balletje aan het rollen.
Frits legde het lijntje naar Ahoy (http://www.ahoy.nl) en Ahoy koppelde de aanvraag weer door naar Mojo Concerts (http://www.mojo.nl/), de organisatie die bekend staat om de jaarlijkse concerten en festivals met vele internationale artiesten, zoals het North Sea Jazz Festival.

Mevrouw De Graaf, bewoonster van Laurens Simeon & Anna, is een oudere dame waarmee het niet zo heel goed meer gaat. Ze zit in een rolstoel en maakt gebruik van zuurstofflessen omdat het zonder niet meer gaat. De vooruitzichten zijn niet zo rooskleurig. Ja, ouderdom komt met gebreken, zegt ze zelf. Ze blijft vrolijk, maakt grapjes en is dankbaar voor alle hulp. Een tevreden mens, met een ultieme wens… Lionel Richie in het echt zien optreden.

Toen zij zaterdag hoorde dat ze zondag haar idool Lionel Richie zou zien in Ahoy Rotterdam, schrok ze enorm. Ze had deze wens op de wensmunt van De Wensput gezet, met het idee dat dat wel nooit zou gebeuren. Zij had niet de middelen om naar hem toe te gaan, ze wist heel goed wat kaartjes voor concerten waar de echte sterren kwamen, kosten. Ze had er vaak genoeg naar gekeken. Het was haar ultieme wens. En toen was het zaterdag en kwam er een berichtje dat er 2 kaartjes werden geschonken door MOJO zelf aan haar. Lionel Richie trad op in Ahoy!  Hoe geweldig! Mevrouw De Graaf maakte zich alleen nog zorgen, want wie kon haar begeleiden? Het moest iemand zijn die een zuurstoffles kon vervangen en haar kon helpen in noodsituaties. En daar was Peter! Peter, de verpleegkundige kwam speciaal voor haar, op zijn vrije zondag, terug om samen naar dit concert te gaan.

Na afloop zei mevrouw De Graaf, met tranen in haar ogen, dat nog nooit iemand zoiets voor haar alleen had gedaan. “Wensput, dank jullie wel… Dit was de meest bijzondere avond van mijn leven! Daar ga ik nog lang van genieten!”

Zo zie je maar hoe het MKB via via een wens vervult.
Wilt u ook wensen vervullen? Kijk op http://www.dignusfriends.nl/content/ultieme-wensput-wensen of mail met wensput@laurens.nl

Help mee! Steun een project!