Gezellig Groen voor de Dagbehandeling van Stadzicht

De zussen Petra en Toos helpen elkaar altijd! En dus ook nu de zorg wel wat steun kan gebruiken van buren en buitenlui. De zussen bespraken de zorg, de bezuinigingen en kwamen in actie. Toos Cantineaux werkt bij de VKV groep Rotterdam de dealer van Renault, Dacia, Nissan en Infiniti. Een organisatie waar het goed gaat. Maar de VKV groep steunt jaarlijks een paar doelen die aangedragen worden door medewerkers. Toos besloot om deze keer aandacht en steun te vragen voor De Zorg. En wel de zorglocatie waar haar zus Petra met zoveel liefde een aandacht voor werkt.

In het kader van Sociaal Ondernemen betrok ze het bestuur van de VKV groep bij het project Gezellig Groen bij Stadzicht. Maar niet alleen de directie, ook collega's kwamen in actie. Ze bekeken de plantenpotten en kozen een paar mooie uit om te doneren aan de dagbehandeling van Laurens. Vervolgens togen ze naar een tuincentrum en vulde deze met de mooiste vrolijkst bloeiende planten. En met die lading en een cheque van de firma VKV Groep Rotterdam kwam Toos naar Stadzicht. 

Inmiddels zijn de planten aangeschaft en genieten cliĆ«nten van nog meer gezelligheid en huiselijkheid. Dankjulliewel.. 

Wil je ook een bijdrage leveren aan welzijnsprojecten voor ouderen, mail ons office@dignusfriends.nl dan kiezen we samen een mooi project... 

250 / 250