Ontmoetingsterras Sandelingenhof

Sandelinghof is gelegen aan Het Slag en bevindt zich op de bovenste verdieping van een multifunctioneel gebouw met o.a. een bibliotheek, gezondheidscentrum en kinderdagverblijf. . Een mooie locatie midden tussen de reuring van Hillesluis, Bloemhof en Vreewijk. Elke dag komen hier 40 deelnemers naar het ontmoetingscentrum Sandelinghof. De deelnemers wonen nog steeds zelfstandig, maar gedurende één of meerdere dagen van de week komen zij naar  Sandelinghof.

 

Het ontmoetingscentrum verzorgt filmmiddagen, presentaties, kunst en culturele activiteiten en biedt deelnemers rust en ruimte. Zoals het een ontmoetingscentrum betaamd is Sandelinghof  een plek waar men elkaar ontmoet. Ook mantelzorgers zijn er welkom. De beste manier om problemen te bespreken blijft toch de informele manier. Kleine probleempjes, beperkingen worden vaak onder het genot van een kop koffie weggespoeld. Een rustige, intieme omgeving waar men ongedwongen kan praten, helpt daar bij.  In de eerste instantie is het Ontmoetingsterras bedoeld om elkaar (vooral lotgenoten) te ontmoeten. Inmiddels genieten, niet alleen bezoekers/lotgenoten, maar ook deelnemers van het heerlijke terras.

 

Zoals u op de foto kunt zien is het zover… … de zon schijnt, de tuinsets hebben een plek gekregen, de planten  en struiken staan in de bakken en er is ruimte. Alle bezoekers van Sandelinghof ontmoeten elkaar in het zonnetje op het prachtige terras. Zo moest het zijn. Locatie Manager Yvonne Gilijamse is tevreden. Ze heeft één van haar doelen bereikt. Op deze plek heerst rust en dat geeft de mens met geheugenproblemen de ruimte. Dank u wel Sint Laurens Fonds…. U heeft weer heel veel mensen gelukkig gemaakt!

3000 / 3000