Qwiek.up voor Cadenza

Als je dagen in bed ligt te wachten op het onvermijdelijke... en je hebt nog zoveel vragen,  je kunt geen rust vinden... dan is het heerlijk om naar de zee te kijken, door het bos te wandelen, naar oude foto's of filmpjes te kijken en terug te kijken op de mooie dingen van het leven.
Ontspanning is wat je zoekt en wat je kunt vinden bij de Qwiek.up. Want de Qwiek.up creëert een dynamische omgeving voor bedlegerige cliënten en past hierdoor goed in een belevingsgerichte zorgaanpak.

Hoe werkt een Qwiek.up dan precies?
Cliënten worden zintuigelijk geprikkeld door gebruik te maken van kamervullende projecties en geluid verpakt in een eenvoudig te bedienen product.
Waarom kiezen we voor de Qwiek.up?
Omdat deze eenvoudig te bedienen is, zodat een ieder het apparaat kan instellen en deze niet snel ontregeld zal raken. En er kunnen persoonlijke filmpjes, foto's en muziek middels een usb stickje op afgespeeld worden. Daarnaast is het een mobiel, niet al te groot apparaat dat gemakkelijk verplaatsbaar is.

Bij Laurens Cadenza, de palliatieve zorginstelling van Laurens, zouden we dit apparaat heel graag inzetten. We hebben namelijk gemerkt dat voor cliënten die gesedeerd zouden worden, dat niet meer noodzakelijk wordt, omdat er een innerlijke rust werd gevonden dankzij de beleving. 

5808 / 5808